Sunday 3 January 2010

Despre Trupa - Virus Dance

Trupa de dans modern & streetdance “Virus” este formata din dansatori tineri cu varste intre 10 si 25 ani , a caror pasiune si mod de viata il reprezinta dansul. Rezultatul unei scoli de dans modern & streetdance al carei nume il si poarta, trupa “Virus”, tanara (infiintata in 2004), a dovedit la numeroasele evenimente la care a participat un mare profesionalism si dorinta de afirmare.

Intr-o lume a dansului in care fanteziile pot deveni realitate , stilul pe care il abordeaza trupa ”Virus” reprezinta un amestec de dans modern cu elemente de streetdance si dans sportiv, condimentat cu ingrediente din lumea teatrului.
Dansul modern este alcatuit din acele elemente de sincron geometrice dure, impletite cu piruete (element pe care il intalnim la mai toate stilurile de dans).

Streetdance sau “dansul de strada” propune o serie de elemente foarte “rupte“, corpul participand la acest dans cu o flexibilitate bine pusa in valoare, la un moment dat insotit de gesturi impunatoare cum ar fi: rasete, strambete, si alte stari emotionale.

Pe baza acestor stiluri de dans s-au realizat coregrafii dintre cele mai indraznete care au urmarit sa transmita un mesaj puternic publicului spectator.

Aparitii scenice in Bucuresti: Balurile Bobocilor (din liceele Decebal; Aurel Vlaicu; Eminescu; Colegiul Tehnic Material Rulant) , Festivaluri ( Festivalul de Dans "Hi!School" – Palatul Copiilor, Festivalul de dans si teatru MAIART 2008 si 2009), Spectacole in Parcuri (Herastrau, Tineretului);
Aparitii scenice in Tara : Neptun (in incinta Restaurantului “Calul Balan” ), Tg. Mures (in cadrul Concursului International de Calarie);

Aparitii TV : PROTV (serialul UN PAS INAINTE); MTV (premiile MTV); ANTENA 1 ; National TV (in cadrul emisiunii Dany si Razvan); TVRM (in cadrul emisiuni prezentate de Oana Sarbu), Flux TV (cu ocazia sarbatorilor de iarna); etc...

No comments:

Post a Comment