Friday 1 January 2010

Cel mai important lucru care influenteaza succesul este starea mintii noastre

"Cel mai important lucru care influenteaza succesul este starea mintii noastre."


Ce este succesul si cum il putem dobandi ?!


Succesul este o stare, reflectata in interior si la exterior. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea si este direct proportional cu munca depusa si pasiunea pentru atingerea lui. Succesul poate fi in mainile oricarei persoane, daca este dorit, cautat si urmarit consecvent, daca oportunitatile oferite sunt valorificate indiferent de obstacole. Superficialitatea ii este inamica, la fel neincrederea sau speranta dobandirii lui doar prin noroc. Cei ce il obtin sunt cei ce nu cred intr-o usa inchisa, iar daca nu o pot deschide din prima incercare nu se dau batuti , vin si a doua oara, mai pregatiti si cu cheia la ei. Sunt cei ce vad in fiecare zi o noua sansa, cei ce stiu sa aprecieze fiecare reusita, oricat de mica, transformand-o intr-o treapta spre varf. Un varf privit cu ochii larg deschisi, cu mintea antrenata si cu sinceritate.

Vointa, forta care invinge imposibilul, cea care te sustine in alegerea si hotararea faptelor, are nevoie de tine sa-ti doresti mai mult, si mai mult! Astfel, poti avea totul... trebuie doar sa stii cum vrei sa fii, sa devii, sa-ti visezi schimbarea si sa-ti construiesti planul schimbarii!

De multe ori ne gasim motivatii exterioare pentru a merge mai departe, ne agatam de orice "semn" care sa ne trezeasca resursele interioare si ne intrebam cum unii oameni au ajuns la cote inalte de succes personal plecand natang in viata. Au invatat veselia, dragostea, increderea in sine si au luptat cu frustrarea, dezamagirea si ingrijorarea. Au reusit pentru ca au avut vointa, si-au dorit mai mult si si-au urmat calea cu pasiune.

Vointa presupune sa-ti doresti si mai mult, apreciind ce ai realizat in trecut!

Citat: eva.ro


Succesul vine din dorinta de a avea mai multe impliniri, si din puterea de a avea vointa.

No comments:

Post a Comment